احساسات، افکار و اعمالِ در حال حاضر، سازندۀ زندگی آینده هستند / و همینطور قرار بود آذر ماه پستی بذارم راجع به عاشق شدنم الان به دلیل اینکه چند روز بد رو سپری میکنم و امیدوارم امشب تموم بشه پست رو همین الان میذارم / بله من عاشق یک نفر شدم / که البته عاشق شدنم با فکر کردن زیاد بهش شروع شد / ولی خیلی هارو ناراحت کرد / من هم همینطور دارم واسش فاکتورِ (بلند بالا) مینویسم که چرا ازش ناراحتم / ولی اگر هم احیانا بعد از چند سال دوباره دیدمش فکر نکنم اصلا حتی به صورت قبل هم باهاش رفتار کنم / خیلی سرد تر از قبل /
کسی که تو زندگیم از جونش مایه گذاشت برام رو همه میشناسید!! بله مادر / امیدوارم اونقدری عمرکنم که بتونم نهایت خوشحالیش رو ببینم و زحماتش رو یکمی جبران کنم / اما کسی که از مادر هم بیشتر مراقب من بوده. / شده مادر از من ناراحت بشه و با من کم حرف بزنه و با این کارش ناراحتم کنه (که واقعا تنبیه بدیه) / اما اون حتی اگه ناراحتشم کرده باشم بازم در آنِ واحد میبخشه حتی قبل تر از اینکه خودم متوجه بشم بخشیده.
/ از خود اون شخص خواستار موقعیت و موفقیتی هستم که بتونم هم اشتباهاتم رو و هم زحمات مادر رو جبران کنم.
درباره این سایت